EnglishGreekItalian

Τσιγαρίδια

Συνταγή

Πλένουμε καλά και κόβουμε όλα τα χόρτα. Τα ζεματάμε μέχρι να χάσουν τον όγκο τους (5-7 λεπτά).Τα σουρώνουμε. Τσιγαρίζουμε με το λάδι τα κρεμμύδια, το σκόρδο, και προσθέτουμε τα χόρτα , την ντομάτα και τα μυρωδικά. Τα αφήνουμε να βράσουν 5 λεπτά και προσθέτουμε το ρύζι και νερό όσο χρειάζεται για να βράσει το ρύζι.

Υλικά

2 ½ κιλά αργιόχοτρα:
πράσα
παπαρούνα
καυκαλίδες
ζοχός
λάπατο
αλευρίδα
σπανάκι
σέσκουλα
1 ματσάκι σέλινο
1 ματσάκι μαϊντανό
σάψιχο
μάραθο
3-4 φρέσκα κρεμμυδάκια
2 κρεμμύδια
½ κεφάλι σκόρδο
2 ντομάτα σε κύβους
150 γρ. ρύζι γλασσέ
1 κούπα λάδι
αλάτι- πιπέρι

Μετάβαση στο περιεχόμενο